Détails du projet

Effectuez une nouvelle recherche<<Premier  <Précédent [3542 de 5967Prochain>  Dernier>>

ESPC 2011 - Toronto (Ontario)

Imprimer/Télécharger en format PDF

Biographie
My name is Natalia Aroca-Ouellette and I attend Point Grey Secondary, in grade 8. I play ultimate, have good grades and my favourite subjects are science and math. I love reading, my favourite author is Carrie Mac. My favourite animal is s unicorn and I play cello.

Natalia Teresa Aroca-Ouellette


Rise Up
Défi:Découverte
Catégorie:Junior
Région:Greater Vancouver
Ville:vancouver, BC
École:Point Grey Secondary
Sommaire:The affect of the yeast concentration, sugar concentration, rising time and flour type on the bread density was studied. The results illustrate that the bread density is not dependent on the yeast concentration or the sugar concentration or the rising time. However the bread density is significantly affected by the gluten content of different types of flour.

Prix Valeur
Prix d'excellence - Junior
Médaille de bronze
Sponsor: Sciences jeunesse Canada
300,00 $
Bourse d’études de l’Université Western Ontario
Médaillé de bronze - Bourse de début d’études de 1 000 $
Sponsor: Université Western Ontario
1 000,00 $
Total1 300,00 $