| Josh Segeren ICI: Glycine Max (Imbibitional Chilling Injury of Soybeans)
Division: | Biotechnologie | Catégorie: | Junior | Région: | Chatham-Kent | Ville: | Chatham, ON | École: | St. Ursula E.S. | Sommaire: | This experiment determined the required duration of soybean seed imbibing in a warm environment before cooling was applied in order for imbibitional chilling injury (ICI) to be resisted. Modern soybean varieties experienced minimal ICI, provided that the seed hydrated in a warm environment for at least the initial eight hours. |
Prix | Valeur | Prix Agriculture et Agro-alimentaire Junior Sponsor: Agriculture et Agroalimentaire Canada | 500,00 $ | Bourse d’études de l’Université Western Ontario Médaillé d’argent - Bourse de début d’études de 1 500 $ Sponsor: Université Western Ontario | 1 500,00 $ | Médaille d’argent - Biotechnologie et les sciences pharmaceutiques Junior Sponsor: Fondation pour la recherche en santé de Rx&D | 700,00 $ | Total | 2 700,00 $ | |