Détails du projet

Effectuez une nouvelle recherche<<Premier  <Précédent [5372 de 5967Prochain>  Dernier>>

ESPC 2006 - Saguenay (Québec)

Imprimer/Télécharger en format PDF

Josh Segeren


ICI: Glycine Max (Imbibitional Chilling Injury of Soybeans)
Division:Biotechnologie
Catégorie:Junior
Région:Chatham-Kent
Ville:Chatham, ON
École:St. Ursula E.S.
Sommaire:This experiment determined the required duration of soybean seed imbibing in a warm environment before cooling was applied in order for imbibitional chilling injury (ICI) to be resisted. Modern soybean varieties experienced minimal ICI, provided that the seed hydrated in a warm environment for at least the initial eight hours.

Prix Valeur
Prix Agriculture et Agro-alimentaire
Junior
Sponsor: Agriculture et Agroalimentaire Canada
500,00 $
Bourse d’études de l’Université Western Ontario
Médaillé d’argent - Bourse de début d’études de 1 500 $
Sponsor: Université Western Ontario
1 500,00 $
Médaille d’argent - Biotechnologie et les sciences pharmaceutiques
Junior
Sponsor: Fondation pour la recherche en santé de Rx&D
700,00 $
Total2 700,00 $